2106016222

Συνεργάτες

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "συν"

 

Τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης “συν” στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης παροχής εκπαιδευτικών παροχών έχουν συνεργασία με φορείς που συν-διαμορφώνουν την επιτυχία της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης.

cooperation

Για τον επαγγελματικό προσανατολισμό του μαθητή συνεργαζόμαστε με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού, Orientum.

Η Orientum από το 2004 βοηθάει νέους να επιλέξουν σωστά τις σπουδές και το επάγγελμά τους, μέσω της προσωπικής επαφής, με τη χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και τη σωστή πληροφόρηση.

Επίσης, τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης “συν” συνεργάζονται με εξειδικευμένα κέντρα τεχνών, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους μαθητές να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ειδικό μάθημα του σχεδίου.

Oδηγός Σταδιοδρομίας του Στράτου Στρατηγάκη  (Σύμβουλος Σταδιοδρομίας – Εκπαιδευτικός Αναλυτής)

Οι ανησυχίες και, συνεπώς, η ανάγκη πληροφόρησης είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο και για κάθε ηλικία. Υπάρχει, όμως, ένα ελάχιστο που πρέπει να κάνουν οι μαθητές ώστε να έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες για να πάρουν τις αποφάσεις οι οποίες αφορούν στη σταδιοδρομία τους.

Για το σκοπό αυτό τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης “συν” συνεργάζονται με τον Στράτο Στρατηγάκη, παρέχοντας στους μαθητές μας – στη σελίδα του φροντιστηρίου – τον Οδηγό Σταδιοδρομίας. Περιέχει 5.500 αρχεία και μέγεθος 3Gb και έχει όλες τις πληροφορίες για τις εξετάσεις, τις σπουδές και το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει ο μαθητής.